HEMEN BAŞLA
15 Ocak 2023

Facebook Reklam Kütüphanesi Nedir?

Facebook Reklam Kütüphanesi Nedir?

Facebook’ta ilanını vereceğiniz reklam hakkında biraz ilhama ihtiyacınız varsa Facebook Reklam Kütüphanesi kaçırmamanız gereken bir araçtır. Facebook Reklam Kütüphanesi; içinde Instagram, Messenger ve Audience Network platformlarını da barındıran bir arşivdir. Bu reklam kütüphanesi sayesinde birçok marka, sosyal faaliyet, siyasi parti ve kuruluşların yayınladığı reklamlarla alakalı detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler doğrultusunda da kendi e-ticaret sitenizin reklamları için bir plan oluşturabilir ve sayfanızı başarıya ulaştırabilirsiniz.

Facebook Reklam Kütüphanesi, 2019’da oluşturulan reklam şeffaflığını ön planda tutan bir platformdur. Bu kütüphane üzerinden sadece Facebook’ta yayınlanan reklam detaylarına değil, aynı zamanda Messenger, Instagram ve Audience Network üzerinde paylaşılan reklam kampanyalarına da ulaşabilirsiniz. Bu arşiv üzerinden sadece ürün pazarlama sayfalarının detaylarına ulaşmazsanız.

Facebook Reklam Kütüphanesi’nin kullanıcılarına sunduğu özellikler:
• Rakip reklamları analiz edebilme
• Herkes tarafından erişilebilir olma
• Diğer platformları destekleme

Özetlemek gerekirse; Facebook reklam kütüphanesi, Facebook, Instagram ve Facebook iş ortaklarında yayınlanmakta olan tüm reklamları inceleyebileceğiniz, rakip e-ticaret sitelerinin reklamlarını takip edebileceğiniz şeffaf bir araçtır. Facebook Reklam Kütüphanesinde de karşınıza çıkan reklamların hangi platformlarda, kimler tarafından yayınlandığını ve yayınlayan sayfalar hakkında bilgiler görebilirsiniz. Reklam kütüphanesini rakip işletmelerin reklamlarını görmek ve takip etmek için de kullanabilirsiniz. Bu sayede rakiplerinizin Facebook ve Instagram reklamlarını yakından takip ederek, stratejiler oluşturabilirsiniz.

 

Facebook Reklam Kütüphanesi:  https://www.facebook.com/ads/library/

E-Ticaret Blog Yazıları

E-ticarette Kargo Sürecini Nasıl Yönetebilirim?
17 Haziran 2023
E-ticarette Kargo Sürecini Nasıl Yönetebilirim?

E-ticaret işletmeleri için kargo sürecinin etkin bir şekilde yönetilmesi, müşteri memnuniyetini artırmak, teslimat sürelerini optimize etmek ve operasyonel verimliliği sağlamak açısından büyük önem taşır.

E-Ticaret Sitesi için SEO Stratejileri
17 Ağustos 2023
E-Ticaret Sitesi için SEO Stratejileri

Temel SEO stratejilerini biliyorsanız, şimdi daha fazla detaya inmek ve gelişmiş stratejileri keşfetmek için doğru zaman. İşte e-ticaret sitesi için gelişmiş SEO stratejileri

E-Ticaret Sitenizde Bulunması Gereken Hukuki Metinler
15 Ocak 2022
E-Ticaret Sitenizde Bulunması Gereken Hukuki Metinler

E- ticaret alışverişlerinde mal veya hizmet satışı yapan web adresi sahiplerine, devlet tarafından tüketici ve satıcı haklarının korunması için zorunlu kıldığı emir niteliğinde bazı kanunlar ve yaptırımlar mevcuttur.