HEMEN BAŞLA
01 Aralık 2022

E Ticaret Maliyeti Nedir?

E Ticaret Maliyeti Nedir?

Günümüzde sosyal medya üzerinden ürün/hizmet satan çok fazla marka var. Kimisi e ticaret sitesi kurarken kimisi de önyargılı bir şekilde çok maliyetli olduğunu düşünerek bir site kurulumu yapmıyor. Dışarıdan bir gözle bakıldığında sosyal medya hesaplarından sadece paylaşım yapmak ürün veya hizmet satmak için yeterli olmuyor. Bir markayı dışarıdan güvenilir göstermenin en temel biçimi bir internet sitesi kurulumu olacaktır. Peki ya bir e-ticaret sitesi kurulumunun maliyeti nedir? E-ticaret sitesi ne kadara kurulur? Gelin birlikte inceleyelim.

İlk etapta profesyonel başlamak istiyorsanız e ticaret sitesi kurulumu biraz maliyeti yüksek olabilir ancak size elbette her aşamasından bahsedeceğiz.

E-ticaret sitesi için öncelikle bir alan adına ihtiyacınız olacak. Seçtiğiniz isme göre ve uzantısına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Yaklaşık bir fiyat söylememiz gerekirse yıllık 1500 lira gibi bir maliyeti vardır. Bununla birlikte internet sitesi kurulumu için tema seçmeniz gerekir ve o siteye alan adınızın entegrasyon işlemi bittikten sonra e-ticaret sitesi ürün girişlerine hazır hale gelir.

Eğer yeni başlıyorsanız sadece alan adını satın alıp kullanımı kolay, sizi zorlamayacak bir site açmak mümkün. Bu noktada Goyomod hem güvenilir hem de kullanımı oldukça kolay bir e-ticaret sitesi kurulumu sağlıyor. Dilerseniz domain yani alan adı satın aldıktan sonra Goyomod üzerinden entegrasyon sağlayabilir, ürün girişlerinizi hemen yapabilirsiniz.

Goyomod internet sitesi kurulumu için hem aylık hem de yıllık planlar doğrultusunda ödeme yapıp seçtiğiniz temaya ürünlerinizi ekleyebilirsiniz. Peki ya Goyomod aylık ve yıllık ücreti nedir?

E ticaret sitesi kurulumunu en hızlı şekilde tamamlayıp müşteriye teslim ediyoruz. Bazı müşteriler aylık ödeme yapmak isterken bazı müşteriler ise yıllık ödeme yapmak istiyor.

- Aylık Goyomod e-ticaret sitesi maliyeti 195 lira
- Yıllık Goyomod e-ticaret sitesi maliyeti 2340 lira

İki seçenek için de 7 gün ücretsiz tam sürümü kullanabilir, satışa başlayabilirsiniz. Hadi siz de bir e-ticaret sitesini 3 dakikada kurun, satışa başalayın.

E-Ticaret Blog Yazıları

Microsoft Clarity Nedir?
01 Eylül 2023
Microsoft Clarity Nedir?

Microsoft Clarity, e-ticaret sitenizin ziyaretçi davranışlarını ve performansını anlamak için kullanılan bir analiz aracıdır.

E-Ticaret Sitesi Paketleri
17 Haziran 2023
E-Ticaret Sitesi Paketleri

E-ticaret sektörü, çevrimiçi satış yapmak isteyen işletmeler için büyük bir potansiyel sunuyor. Ancak, bir e-ticaret işletmesi başlatmak ve yönetmek birçok teknik detay gerektirebilir.

E-Ticaret Sitesinde Olması Gerekenler
07 Ekim 2023
E-Ticaret Sitesinde Olması Gerekenler

Bu blog yazımızda, e-ticaret sitesinde olması gereken anahtar özellikleri inceleyeceğiz.