HEMEN BAŞLA
23 Mayıs 2022

Google Grow My Store Nedir? Ne İşe Yarar?

Google Grow My Store Nedir? Ne İşe Yarar?

Grow My Store e-ticaretin pelerinsiz kahramanı Google’ın bir aracıdır. Google, Grow My Store ile önerilerek sunarak e-ticaret sitesi satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur. E‑ticaretiniz için çevrimiçi bir strateji uygulamak oldukça zor olabilir. Bu konuda da işinizi kolaylaştırmak için Google Grow My Store aracını kullanabilirsiniz.

Grow My Store, e-ticaret siteleri için özel olarak tasarlanmış daha fazla müşteri kazanmayı kolaylaştırıyor ve ihtiyacınız olan birçok konuyu size bildiriyor. Geow My Store e-ticaret sitenizdeki müşteri deneyimini etkileyen farklı yönleri analiz etmek ve size düzeltmeniz gereken noktalar hakkında fikir vermektir. Kritik konular hakkında bilgi almak ve neye ihtiyacınızın olduğunu öğrenmek için bu uygulamaya web sitenizin url’sini girmeniz yeterlidir. Web sitenizi Grow My Store’a tanıttıktan sonra e-ticaret sitenizle ilgili önemli verileri e-posta olarak alabilirsiniz.

Grow My Strore, 8 farklı konuda rapor sunar:
• Ürünler
• Fiziksel Mağaza Bilgileri
• Kişiselleştirilmiş Deneyimler
• Sorunsuz Alışveriş Yapma
• Rahat Sipariş Verme
• Müşteri Hizmetleri
• Güvenlik
• Mobil

Dijital mağazanıza en çok müşteriyi getiren kanallardan biri olan Google, bu araç ile sitenize daha çok ziyaretçi gelmesi ve gelen ziyaretçilerin alışveriş yapması için tavsiyeler sunar. Bu nedenle Google Grow My Store e-ticaret satışlarınızı artırmanız için önemli bir rehberdir.

Kısacası Grow My Store aracı sitenizin, sektörünüzdeki perakende sitelerine kıyasla durumunu öğrenip sitenizi etkili bir şekilde ileri taşımak için geliştirebileceğiniz alanları gösterir. Bununla beraber yeni müşterilere ulaşmanızı ve işletmenizi büyütmenizi sağlar.

Google Grow My Store

E-Ticaret Blog Yazıları

E-Ticaret SEO İpuçları: Daha Fazla Trafik ve Satış Elde Etme
31 Ekim 2023
E-Ticaret SEO İpuçları: Daha Fazla Trafik ve Satış Elde Etme

E-Ticaret işinizin başarılı olabilmesi için çevrimiçi görünürlüğünüzü artırmak önemlidir. İşte daha fazla trafik çekmek ve satışları artırmak için e-ticaret SEO'sunda kullanabileceğiniz önemli ipuçları.

Google Ads Reklamları
25 Mayıs 2020
Google Ads Reklamları

Bugün internet hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Hem işyerlerinde hem de evlerde internet kullanım oranları hesap edilirken artık bireysel internet kullanıcı sayıları hesaplanmaya başladı.

Rekabet Stratejisi Nedir?
01 Temmuz 2023
Rekabet Stratejisi Nedir?

Rekabet stratejisinin başarısını ölçmek için çeşitli metrikler kullanılır. Bunlar arasında pazar payı, karlılık, müşteri memnuniyeti, müşteri sadakati, marka bilinirliği, inovasyon kapasitesi ve rekabetçi üstünlük gibi faktörler yer alır.