HEMEN BAŞLA
28 Şubat 2022

E-Ticaret Sitesi İçin Online Fotoğraf Düzenleme Siteleri

E-Ticaret Sitesi İçin Online Fotoğraf Düzenleme Siteleri

E-ticaret siteniz için, neredeyse fotoğraf çekmek kadar önemli olan bir diğer unsur ise online fotoğraf editörleri aracılığı ile fotoğraflarınızı düzenlemektir. Hatta farklı bir söylemle; doğru fotoğraf, doğru düzenleme aracından geçer de diyebiliriz. Ücretli/ücretsiz şekilde hizmet veren bu siteler, aradığınız tüm ihtiyaçlara yönelik cevap vereceği gibi, büyük sorunları pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilir. Herhangi bir kurulum istemeyen bu tür siteler, diğer karmaşık programlara göre işlevsel bir öncelik verir ve herhangi bir bilgisayara bağlı kalmama avantajı ile süreci kolaylaştırma gibi ekstralar sunar. Bu alanda adını en iyi şekilde kullanıcıya benimsetmiş ve kalitesini görsel üzerine başarı ile şekilde yansıtmış belirli siteler aşağıdaki gibidir.

Canva; (Yarı ücretli) sık ziyaretçi listesi ile minimal fakat bir o kadar da çok yönlü fotoğraf editör sitesidir. Hazır şablon seçeneği ve tasarımsal çalışmaları ile kullanıcılar tarafından sevilen uğrak duraklardan biridir.

BeFunky; (Yarı ücretli) boyutlandırma, kolaj veya ışık-renk ayarını deneyimleyebileceğiniz araçlar içinde, dikkat çeken editör sitesidir.

FreeOnlinePhotoEditor.com; (Ücretsiz) metin yazımında veya efekt verme alanında da kendini ispatlamış başlıca gelen sitelerden biridir.

Fotor; (Yarı ücretli) bol ayar seçeneği ile profesyonel denilebilecek nitelikte hizmet veren editör sitesi, aradığınız tüm özellikleri içinde barındıran bir platformdur.

Photogramio; (Ücretsiz) yelpazesi geniş ve statikleri en yüksek olan bir editör sitesidir. Bünyesinde; video düzenleyici, dosya tipi dönüştürme, dosya sıkıştırıcı, webcam, GIF oluşturma, Minecraft skin editörü gibi işlevler barındırır.

• Photoramio; (Ücretsiz) pratik işlemler için son derece kullanışlı olması tercih edilebilirliğini arttırırken, kolaj hazırlama özelliği ile beğenileri kazanan bir web tabancı fotoğraf editör sitesidir.

Online Image Editor; (Ücretsiz) Türkçe desteği olmaması dezavantaj gibi görünse de ücretsiz olması ve görsel boyutlandırma açısından tercih edilebilirliği yüksek sitelerden biri.

Pixlr; (Yarı ücretli) kabiliyeti ve işlevi yüksek bir web editörlerinden biridir. Ayrıca arayüzü ve sunduğu işlemler profesyonele yakın olup, işlerinizi en kapsamlı şekilde yürütebileceğiniz ideal adrestir.

Picmonkey; (Yarı ücretli) basit kullanışlı arayüzü ile işlevsel bir odak sunar. Kısıtlı şekilde grafik oluşturmanıza yardımcı olurken ayrıca GIF özelliği ile animasyon yapabilmeniz de mümkün.

PiZap; (Yarı ücretli) tasarım oluşturma sürecinde üst seviyede destek sağlayarak, grafik düzenlemelerinde işinize yarayacak boyutta destek sağlar.

Photopea; (Yarı ücretli) Photoshop programını anımsatan arayüzü ile tanıdık bir tasarım sunan foto editör, çeşitli olarak farklı formatları desteklemesi ile beğenileri toplayan bir tasarım programıdır.

Befunky Photo Editor; (Yarı ücretli) Grafik çalışmalarınızı da sürdürebileceğiniz, ışık-renk ayarlarında dahi düzenleme yapabileceğiniz ideal bir çalışma ortamı sunan online editör sitesidir.

Fotoğrafın önemine dair detaylı bilgi içeren “E-Ticaret siteniz için fotoğraf çekimi” adlı yazımızı muhakkak okumalısınız!

E-Ticaret Blog Yazıları

E-Ticaret Sitesi İsmi Bulma İpuçları: Başarılı Bir Marka İçin Adım Adım Rehber
21 Haziran 2023
E-Ticaret Sitesi İsmi Bulma İpuçları: Başarılı Bir Marka İçin Adım Adım Rehber

İyi bir isim, markanızın tanınmasını, akılda kalıcılığını ve rekabette öne geçmesini sağlar. Bu blog yazısında, e-ticaret sitesi ismi bulma sürecinde dikkate almanız gereken ipuçlarını ele alacağız.

E-Ticaret NACE Kodu
24 Haziran 2023
E-Ticaret NACE Kodu

NACE (European Industry Standard Classification) kodu nedir? Bu blog yazımızda, e-ticaretin NACE kodu hakkında bilgi vereceğiz ve işletmeler için bu kodun önemini açıkladık.

Basın Kiti Nedir? Nasıl Hazırlanır?
01 Kasım 2023
Basın Kiti Nedir? Nasıl Hazırlanır?

Basın kiti, markanızın hikayesini etkili bir şekilde anlatmanın ve medya mensuplarıyla kurduğunuz ilişkiyi güçlendirmenin mükemmel bir yoludur.