HEMEN BAŞLA
22 Kasım 2020

E-Ticaret Paketleri

E-Ticaret Paketleri


E-TİCARETE AVANTAJLI BAŞLANGIÇ: GOYOMOD.COM


Bir e-ticaret firması kurmak istiyor veya fiziksel mağazanızı bir de çevrim içi platforma taşımak istiyorsanız, doğru dönemde ve çok doğru bir zamandasınız. E-ticaretin son yıllardaki yükselişine zorunlu ivme kazandıran bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde sadece teknoloji çağına doğmuş kuşaklar değil, hemen herkes ihtiyaçlarını internet üzerinden gideriyor. Çünkü sokağa çıkma yasakları ve kalabalık ortamlarda bulunma riski internet üzerinden alışverişi bir ihtiyaç haline getiriyor. 2020 yılının ilk 6 ayında, geçen yıla oranla e-ticaret hacminde %64 artış görüldü ve artışın da mutlak devam edeceği bekleniyor.

Rakamlar böyleyken e-ticaret sitesi açmak isteyenler de bu konuda daha özgüvenli ve istekliler artık. Ancak şöyle bir engel de var ki e-ticaret konusunda teklifler, rakamlar, vaatler, yüksek bütçeler havada uçuşuyor. Bu konuda yeterince bilgi sahibi olmayan marka sahipleri yanlış karar vermekten çekiniyor, bütçelerini kontrollü kullanmak istiyor. Bu noktada da biz e-ticaret sitesi açmak isteyen şirket sahipleri için goyomod.com’u öneriyoruz.

Neden Goyomod.com?
E-ticaret sitesi açmak isteyenler için özel olarak geliştirilen yazılım uygulaması Goyomod, 3 dakikada sorunsuz, sıkıntısız e-ticaret sitesi sunuyor. Goyomod.com’a girdikten ve üye olduktan sonra temalar arasından hemen sektörünüze uygun olanı seçip satışa başlayabiliyorsunuz.

İnternet üzerinden alışveriş rekabetinin arttığı bu günlerde, insanlar alışveriş yaptıkları şirketlerin güvenli olmasına dikkat ediyor. Goyomod.com da bu noktada müşterilerine ücretsiz SSL (Secure Socket Layer) yani güvenli giriş katmanı sunuyor. Bu söylemlere alışkın olmayanlar için detaylandıralım. Bir web sitesi ya da e-ticaret sayfasına girdiğinizde, uyarı işareti ile birlikte güvenli değil yazısı görebilirsiniz. Bu uyarının açılımında ziyaretçilere şu söyleniyor: “Bu sayfada gizli veya kişisel bilgilerinizi girmemenizi öneririz. Mümkünse siteyi kullanmayın.” Kimse böyle bir uyarı aldığı firmadan alışveriş yapmak istemez. Müşterilerinizin bilgilerini güvende tutmak ve bunu müşterilerinizle paylaşmak için güvenlik sertifikası almak, müşteri memnuniyeti açısından çok önemli. Goyomod.com da satışını gerçekleştirdiği tüm paketlerinde bu hizmeti ÜCRETSİZ sunuyor. Aynı zamanda süresiz hosting hizmeti de bu paketler dahilinde ücretsiz olarak sunuluyor.

Goyomod.com’un geniş özelliklerini tanıyın
Goyomod üzerinden e-ticaret hizmeti almak isteyenleri bekleyen birçok özellik var. Kısacası bir e-ticaret sitesinde olması gereken tüm özellikler mevcut. “Peki nedir bu özellikler?” diyorsanız:
• Tüm siparişlerinizi hızlıca görebilir, sipariş durumunu müşterilerinizle kolaylıkla paylaşabilirsiniz.
• Satış için eklediğiniz ürünlerin bilgilerini kolaylıkla ekleyebilir, ürünlerinize ait fotoğraflarınızı dilediğiniz kadar yükleyebilirsiniz.
• Ürün ekleme sayfasında ürünlerinizin özelliklerine vakit kaybetmeden hızlıca ulaşabilirsiniz.
• Dilediğiniz ürünleri kategorilere ayırabilirsiniz.
• Ürünleriniz için dilediğiniz kadar marka ekleyebilirsiniz.
• İndirim kuponları özelliği ile kampanyalar oluşturabilir, dilediğiniz tarih aralığını seçerek ister yüzdesel isterseniz de parasal indirimler ekleyebilirsiniz.
• Ürünlerinizi ve sizi ön plana çıkartacak banner tasarımınızı ekleyebilir, vitrin yönetimiyle ana sayfanızı güzelleştirebilirsiniz.
• Yeni sayfalar oluşturabilir, kendinizi tanıtacak blog kategorisi ekleyerek müşterilerinizle iletişim kurabilirsiniz.
• Wirecard, İYZİCO, PayTR ve PayU entegrelerine hızlıca erişerek dilediğiniz ödeme yöntemini seçebilirsiniz.
• Müşterilerinizin üye olmasını sağlayabilir, üyelerinizden e-bülten listesi oluşturabilirsiniz.
• Aklınıza takılan tüm sorular ve yardım için Goyomod canlı destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Goyomod.com’a nasıl üye olabilirim?
Kolay kurulumu ve sade yönetim paneliyle goyomod.com ile e-ticaret sitesi açmak çok kolay. Sizler de 3 dakikada e-ticaret sitesi sahibi olmak ve güvenli satışın keyfini çıkartmak istiyorsanız bu adımları geçmelisiniz.

Ücretsiz olarak Goyomod’a üye olduktan sonra dilerseniz 14 günlük deneme süresini başlatabilirsiniz. Üstelik deneme süresince sizden kredi kartı numaranız istenmez.

Üye olmaya karar verdiğinizde de aylık ve yıllık paketlerden birini seçmeniz gerekli. Uygun fiyatlı teklifler için lütfen sizler de goyomod.com/fiyatlar sayfamızı ziyaret edin.

Üye olduktan sonra temalarımızın birini seçip hemen ürün yüklemeye başlayabilirsiniz. Açmış olduğunuz sitenizi dilerseniz satın almış olduğunuz alan adınızla kullanabilir veya Goyomod.com (sitem.goyomod.com) alt alan adında kullanabilirsiniz.

Aklınıza takılan tüm sorular ve detaylar için tıklayın: https://goyomod.com/ozellikler

E-Ticaret Blog Yazıları

Sosyal Medya Terimleri ve Anlamları
02 Temmuz 2023
Sosyal Medya Terimleri ve Anlamları

Sosyal medya kullanıcıları için bazı terimler ve kavramlar vardır ve bu terimleri anlamak, sosyal medyayı daha etkili bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. İşte en yaygın kullanılan sosyal medya terimlerinin anlamları:

Rekabet Stratejisi Nedir?
01 Temmuz 2023
Rekabet Stratejisi Nedir?

Rekabet stratejisinin başarısını ölçmek için çeşitli metrikler kullanılır. Bunlar arasında pazar payı, karlılık, müşteri memnuniyeti, müşteri sadakati, marka bilinirliği, inovasyon kapasitesi ve rekabetçi üstünlük gibi faktörler yer alır.

Sosyal Medya Danışmanlığı Nedir?
01 Temmuz 2023
Sosyal Medya Danışmanlığı Nedir?

Sosyal medya, günümüzde e-ticaret sitesi işletmelerinin dijital dünyada var olabilmeleri ve hedef kitleleriyle etkileşimde bulunabilmeleri için önemli bir araç haline gelmiştir.