HEMEN BAŞLA
18 Şubat 2021

Instagram’a Birden Fazla Link Verebilmek İçin Kullanabileceğiniz Siteler

Instagram’a Birden Fazla Link Verebilmek İçin Kullanabileceğiniz Siteler

Bu hafta sizlere Instagram’ın biyografi alanında nasıl birden fazla link verebileceğinizi anlatacağız. Instagram hesabınızı ister kişisel isterseniz de profesyonel olarak kullanın, eminiz bu bilgiler çok işinize yarayacak.

Normal şartlarda, Instagram biyografi alanına yalnızca bir adet bağlantı vermeye izin veriyor. Başka platformlarda içerik üreten; örneğin sıklıkla Youtube videosu çeken, e-ticaret sitesi üzerinden satış yapan veya takipçilerinin görmesini istediği bir platformu paylaşan bir kullanıcı, sıklıkla biyografisinde yer alan linki değiştirmek ve “yeni link biyografide” gibi uyarılar yapmak durumunda kalıyor. Instagram üzerinden paylaşılan linklere her tıklayan kişi, paylaşılan linkte trafiği artırıyor ve satış grafiğinizin yükselmesine de katkı sağlayabiliyor.

Neyse ki Instagram biyografinizde sürekli link değiştirmenize gerek kalmadan birden fazla link ekleyebileceğiniz araçlar var. Şimdi o araçları ele alalım.

LINKTR.EE
Linktree sınırsız bağlantı oluşturmanıza, 9 farklı temadan dilediğinizi kullanmanıza, Linktree’nizin toplam görüntülenme sayısına ve her bir bağlantınızın kaç kez tıklandığını incelemenize fırsat tanıyan ücretsiz bir uygulamadır.

Uygulama ile neler yapabilirsiniz?
• Sınırsız olarak dilediğiniz bağlantıyı ekleyebilirsiniz.
• Eklediğiniz bağlantıların tıklanma sayılarını görüntüleyebilirsiniz.
• E-posta entegrasyonu sağlayabilirsiniz.
• Yönlendirme ve konum verilerini analiz edebilirsiniz.

Eğer hesabınızı PRO’ya yükseltir ve uygulamanın geniş avantajlarından ücretli bir şekilde yararlanmayı tercih ederseniz de ek olarak şu özellikleri kullanabilirsiniz:

• Daha fazla tema seçeneğinden yararlanabilirsiniz
• Linktree logosunun kullanım zorunluluğu kalkar
• E-posta ile ziyaretçilerinizle iletişim kurabilirsiniz
• Bağlantılarınızın günlük tıklama trafiğini inceleyebilirsiniz
• Yazım stilini değiştirebilirsiniz
• Google Analytics ve Facebook Pixel gibi reklam ve analiz raporlamalarına ulaşabilirsiniz.

Linktree’nin ücretsiz ve pro seçenekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve üye olmak için
https://linktr.ee/ 
bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

LINKIN.BIO BY LATER
Instagram’dan kolay ve ücretsiz trafik çekmenin bir diğer yolu da Linkin.bio by Later! Uygulama, Instagram hesabınızı açılış sayfasında yeniden oluşturmanızı sağlar. Bu sayede tek tek gönderilerinize link ekleyebilir, ziyaretçi trafiğinizi artırabilirsiniz.

Linkin.bio by Later’ı Instagram biyografisinde kullanarak: Trafiği artırabilir, tıklamaları izleyebilir ve para kazanabilirsiniz.

Uygulama ile neler yapabilirsiniz?
• İçeriğinizi istediğiniz herhangi bir link ile etiketleyebilirsiniz. Dilerseniz önceki yayınları da etiketleyebilirsiniz.
• Gönderileriniz ve eklediğiniz linkler Linkin.bio sayfanıza otomatik olarak eklenir.
• Takipçileriniz biyografinizdeki linke tıklayarak aradıkları sayfayı veya ürünü kolaylıkla bulabilir.
• Tüm bağlantılarınızı tıklama oranlarınızı ölçebilirsiniz.
• Gönderi başına 5 bağlantı ekleyebilirsiniz.
• 2 farklı Instagram hesabı açabilirsiniz.

Linkin.bio by Later’ın popüler özelliği e-ticarettir. Takipçilerinizin link üzerinden ürün alışverişi yapmasına izin vererek, Instagram takipçileriniz için çevrimiçi alışverişi Linkin.bio by Later aracılığı ile daha erişilebilir hale getirebilirsiniz.
Üye olmak için: https://later.com/free-link-in-bio/

CONTACT IN BIO
ContactInBio sayesinde takipçileriniz ile daha fazla iletişim seçeneği paylaşabilirsiniz. Tüm bağlantılarınızı ve sosyal medya profillerinizi tek bir sayfada birleştirerek, takipçilerinizin mikro açılış sayfasında alışveriş yapabilmelerini sağlayın.

Uygulama ile neler yapabilirsiniz?
• Çoklu bağlantıyı tek bir link üzerinden sağlayabilir ve takipçilerinizle kolay iletişim kurabilirsiniz.
• Mikro açılış sayfasının zengin özellikleri ile metriklerinizi büyütebilirsiniz.
• Sosyal medya hesaplarınızı, ödeme ve müzik hizmetlerinizi de bağlayabilirsiniz.
• Formlar oluşturarak, sipariş alabilir potansiyel müşterilere ulaşabilir ve ödeme alabilirsiniz.

Mikro açılış sayfasının ilgi çekici özellikleri arasında, özel tasarım oluşturma, sosyal medya bağlantıları, ödeme yöntemleri, iletişim formu, müzik hizmetleri, e-bülten kayıt ve ödeme alma gibi birçok seçenek de mevcut.
ContactInBio’ya kayıt olmak için: https://www.contactinbio.com/

TAP BIO
Tap Bio da diğer uygulamalarda olduğu gibi Instagram biyografinize birden fazla link eklemenize olanak tanıyan bir araç. Tap Bio, içerik oluşturucuların, Influencerların veya girişimcilerin tanıttıkları ürün ya da hizmetler için takipçilerine link verebilmesini sağlar.

Uygulama ücretsiz ve pro olmak üzere iki farklı aşamada kullanılabiliyor. Pro hesabı üzerinden ücretli olarak daha kapsamlı hizmet alınabilir. Tap Bio, sosyal medya takipçilerinizi müşterilere, abonelere ve hayranlara dönüştürerek, işinizi onlara daha iyi tanıtabilmenize olanak tanır.
Üye olmak ve detaylı bilgi edinmek için:https://tap.bio/@tap.bio

E-Ticaret Blog Yazıları

UI Kullanıcı Arayüzü Nedir?
04 Ekim 2020
UI Kullanıcı Arayüzü Nedir?

UI yani User Interface, kullanıcı arayüzü demektir. Hemen hemen her gün kullandığımız birçok ürün bizler için bir UI örneği aslında.

E-ticarette Etkili Pazarlama Yöntemleri
07 Temmuz 2023
E-ticarette Etkili Pazarlama Yöntemleri

Bu blog yazımızda, e-ticarette etkili pazarlama yöntemlerini inceleyeceğiz ve işletmenizi online platformda başarılı bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olacak stratejileri ele aldık.

Instagram Shop Nasıl Açılır
25 Ağustos 2020
Instagram Shop Nasıl Açılır

Yurt dışında faaliyette bulunan fakat Türkiye’de bulunmayan Instagram Shop özelliği artık ülkemizde de kullanılmaya başlandı.