HEMEN BAŞLA
25 Mayıs 2020

Goyomod ile e-ticaret sitesi nasıl açılır?

Goyomod ile e-ticaret sitesi nasıl açılır?

Web sitemizin üst bölümünde yer alan “Ücretsiz Dene” butonuna tıklayarak üye ol sayfamızdan bilgilerinizi girerek ücretsiz üye olabilirsiniz.



Üyelik işlemini tamamlayıp sitemize giriş yaptıktan sonra açılan sayfada sol bölümde yer alan “Yeni Site Kur” butonuna tıklamanız gerekiyor.

Daha sonra açılan sayfada Site Başlığını ve Subdomain için site isminizi belirtmeniz gerekmektedir. Bu iki işlemi de yaptıktan sonra “Siteyi Kur” butonuna basarak e-ticaret siteniz kurulmaya başlayacaktır. Ortalama 2 dakika içersin de e-ticaret sitenizin kurulumu tamamlanmış olacaktır.

Sitenizin kurulum işlemleri bittiğinde Goyomod’a üye olduğunuz mail adresinize e-ticaret sitenizin admin panel bilgileri otomatik olarak gönderilecektir.

Mail adresinize gelen bilgiler ile e-ticaret sitenize ürün girmeye başlayabilirsiniz.


E-Ticaret Sitesi Nasıl Açılır?


E-Ticaret Blog Yazıları

Instagram Reklamları
25 Mayıs 2020
Instagram Reklamları

Facebook’tan sonra en büyük sosyal medya unvanına sahip bulunan Instagram, bir milyara yakın kullanıcı kitlesi bulunuyor.

Seo uyumlu ürün açıklaması nasıl yazılır?
18 Haziran 2023
Seo uyumlu ürün açıklaması nasıl yazılır?

Unutmayın, SEO uyumlu bir ürün açıklaması yazarken hem arama motorları hem de potansiyel müşteriler için içerik üretmeye çalışmalısınız. Anahtar kelimeleri doğal bir şekilde kullanın, değerli ve bilgilendirici bir içerik sunmaya odaklanın.

En Karlı E-Ticaret Ürünleri (2024 Güncel Liste)
07 Ekim 2023
En Karlı E-Ticaret Ürünleri (2024 Güncel Liste)

2024 yılında e-ticarette karlılık potansiyeli taşıyan ürünleri belirlemek için kesin tahminlerde bulunmak zor olsa da, bazı ürün kategorileri genellikle e-ticaret işletmeleri için karlı olabilir.