HEMEN BAŞLA
05 Ağustos 2020

Google Ads Görüntülü Reklam Nasıl Verilir?

Google Ads Görüntülü Reklam Nasıl Verilir?

Google Ads Görüntülü Reklamında için yapacağınız işlemleri sizler için sıraladık.

Yeni kampanya oluştur “Web Sitesi Trafiği” seçeneğini tıklayınız.

Satış hedefini seçtikten sonra “Görüntülü Reklam Ağı” seçeneğini tıklayınız.

Daha sonra “Standart Görüntülü Reklam Ağı” seçeneğini işaretleyin. Hedef sitenizin adını yazın.

Konum ve dil ayarlarını girin.

Teklif verme kısmında hedef olarak “Tıklama”yı seçebilir, ya da dönüşüm hedeflerinizi tanımlamanız durumunda “Dönüşüm”ü seçebilirsiniz. Böylece sayfanıza sadece ziyaretçi getiren reklamlardan ziyade dönüşüm sağlayan (örn: satış getiren) reklamlara odaklanabilirsiniz.

Günlük bütçenizi giriniz.

“Hedef kitle ve demografik" özelliklerini aşağıdaki ayarlardan giriniz. Örneğin bilgisayar satıyorsanız yazılım mühendisi kitlesi seçebilirsiniz.

İçerik kısmından hedef kitleniz için anahtar kelimeler, konular ya da yerleşim konularına göre bir veya birkaç tane seçenek belirleyin. Örneğin; anahtar kelimeleri tıklayıp belirlediğiniz anahtar kelimeleri yazdığınızda Ads reklamları ilgili kitlenin Google aramalarına göre karşısına çıkacaktır.

Site adı, resim, video, başlık ve açıklama kısımlarını doldurun. Tüm bilgileri girdikten sonra “kampanya oluştur” butonunu tıkladığınızda reklamınız yayınlanacaktır.

E-Ticaret Blog Yazıları

E-ticaret web sitesi nasıl açılır?
23 Ekim 2023
E-ticaret web sitesi nasıl açılır?

E-ticarette başarının anahtarı, rakiplerinizden farklı ve çekici bir değer önerisi sunmaktır. Ürünlerinizin kalitesi, fiyatlandırma politikanız, müşteri hizmetleri veya hızlı kargo gibi faktörlerle öne çıkın.

Sahaf E-Ticaret Sitesi Açmak
17 Ağustos 2023
Sahaf E-Ticaret Sitesi Açmak

Sahaf e-ticaret sitesi açmak, geçmişi günümüze taşıyan bir köprü oluşturmanın yanı sıra kitap sevgisini paylaşma ve kültürel mirası koruma fırsatı sunar.

E-Ticarette Daha Fazla Ürün Satmak için Tüyolar
17 Haziran 2023
E-Ticarette Daha Fazla Ürün Satmak için Tüyolar

Bu kampanya fikirleri, e-ticaret sitenizde satışları artırmak için kullanabileceğiniz bazı stratejilerdir. Her bir kampanyayı hedef kitlenize ve işletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirmeniz önemlidir.