HEMEN BAŞLA
07 Haziran 2020

E-ticaretin Yükselişi

E-ticaretin Yükselişi

 

E-ticaret siteleri, büyük, orta ve küçük ölçekteki şirketlerin işletme performanslarını ve satışlarını artırmada başladığı yükselişine hem teknoloji hem de kullanıcıların alışveriş alışkanlıklarının değişmesiyle hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle tüm dünyanın içinde bulunduğu salgın sürecinde evlerinde kalan tüketiciler bu dönemde e-ticarete ağırlık verdi. Online kanallar aracılığıyla yapılan alışverişler tüm işletmeleri internetten satış yapmaya yöneltti.

Güçlü alt yapısı olan, kullanım kolaylığı sağlayan ve tüketici dostu E-ticaret siteleri bu dönemde avantaj sağlayarak satışlarını artırdı.

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) “Türkiye E-ticaret 2019 Pazar Büyüklüğü” raporuna göre ise Türkiye’de e-ticaret sektörü 2019 yılında büyümesini sürdürerek yüzde 39 oranında artışla 83.1 milyar TL’lik hacme ulaştı. 2020 yılının ise daha büyük büyüme rakamlarına ulaşması öngörülüyor.

E-Ticaret Blog Yazıları

E-Ticaret Sitelerinde Banka İşlemleri
17 Haziran 2023
E-Ticaret Sitelerinde Banka İşlemleri

E-ticaret sektörü hızla büyümekte ve insanların çevrimiçi alışveriş yapma alışkanlıkları giderek artmaktadır. Bir e-ticaret sitesi işletiyorsanız, müşterilerinizin ödemelerini güvenli bir şekilde yapmalarını sağlamak büyük önem taşır.

E-Ticarette Promosyon Kodunun Faydaları
03 Temmuz 2023
E-Ticarette Promosyon Kodunun Faydaları

E-ticaret, günümüzde müşterilere hızlı ve kolay bir şekilde ürünlere erişim sağlayan popüler bir alışveriş yöntemidir. Rekabetin yoğun olduğu e-ticaret ortamında, işletmelerin müşteri çekme ve elde tutma stratejileri büyük önem taşır.

Instagram'da Satış Yapmak
30 Temmuz 2023
Instagram'da Satış Yapmak

E-ticaret sitesi sahipleri, Instagram'ın gücünden yararlanarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilir ve başarılı bir e-ticaret stratejisi oluşturabilirler.