HEMEN BAŞLA
30 Mayıs 2020

E-ticaret yazılım paketlerinde %50 indirim!

E-ticaret yazılım paketlerinde %50 indirim!

E-Ticaret Yazılım Paketlerinde Sadece Haziran Ayına Özel Yıllık Ödeme Planınıza %50 İndirim 1.026 TL yerine 500 TL.

Ülkemiz ve Dünyada COVİD-19 Pandemi sürecinin devam ettiği bu günlerde Goyomod olarak bizlerde Kobilerin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz.
 
Goyomod ile e-ticaret sitesi açmak isteyen müşterilerimize sadece Haziran ayına özel bir kampanya düzenledik. Yeni ve eski üyelerimizin faydalanabileceği bu kampanyamızda yıllık ödemesi 1026 TL olan paketimiz 30 Haziran 2020 gününe kadar 500 TL olarak güncellenmiştir. Kampanyadan yararlanmak için hemen üye girişi veya üye olup e-ticaret yazılım paketimizi satın alabilirsiniz.

Goyomod hazır temalara sahip 3 dakikada e-ticaret sitenizi açmanız için hazırlanmış özel bir web yazılım uygulamasıdır. Aylık ve yıllık ödeme paketlerimiz ile Türkiye’de e-ticaret yazılım sektörüne farklılık getirmeyi amaçlamaktadır. 

E-Ticaret Blog Yazıları

Girişimcilik Nedir?
19 Haziran 2023
Girişimcilik Nedir?

Birçok büyük şirketin ve yenilikçi ürünlerin ardında bir girişimcinin cesareti, tutkusu ve vizyonu bulunmaktadır. Bu blog yazımızda girişimciliği tanımlayacak, girişimci olmanın faydalarını ve başarıya giden yolun bazı önemli adımlarını ele alacağız.

E-Ticaret Sitesinde Kredi Kartı ile Ödeme Yöntemi
07 Ekim 2023
E-Ticaret Sitesinde Kredi Kartı ile Ödeme Yöntemi

E-ticaret sitesi işinizde ödeme seçenekleri düşünüyorsanız, kredi kartı ile ödemenin avantajlarını göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Sosyal Medyanın E-Ticaret Satışlarına Etkisi
11 Temmuz 2022
Sosyal Medyanın E-Ticaret Satışlarına Etkisi

Sosyal medyanın faydaları saymakla bitmez, e-ticaret yapan her markanın güçlü bir sosyal medya stratejisi olmalıdır. Sosyal medyası güçlü olan markaların satışları, web site ziyaretleri, ürün deneyim yorumları da artar.