HEMEN BAŞLA
26 Aralık 2022

Canva Nedir? Nasıl Kullanılır?

Canva Nedir? Nasıl Kullanılır?

E-ticaret sitesi veya herhangi bir platform için kolayca tasarım yapmanızı, düzenlenebilir link paylaşmanızı, tasarımları hareketlendirmenizi sağlayan bir araçtır. Dilerseniz mobil ya da masaüstü cihazınıza yükleyebilir dilerseniz web sitesi üzerinden tasarım yapmaya başlayabilirsiniz.

E-ticaret sitelerinin banner alanları, slider alanları, blog bölümleri tasarım ihtiyacının yoğun olduğu alanlardır. Bununla beraber bir e-ticaret sitesinin sosyal medya hesapları için ve pazaryerlerinde satış yapıyorsa pazaryerlerindeki mağazaları için de tasarıma ihtiyacı bulunmaktadır. Canva e-ticaret sitesi sahiplerine sermayesiz tasarımlar sunuyor.

Canva’nın içinde yüzlerce hazır şablon bulunmaktadır ve bunları özelleştirerek tasarımlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Tasarımlarınızda Canva Kullanmanın Avantajları

• Herhangi bir tasarım bilgisi olmayan kişiler bile Canva kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde tasarım yapabilmektedir.

• Canva içerisinde banner, slider, kartvizit, Twitter kapak fotoğrafı, Instagram gönderisi, Düğün Davetiyesi, Facebook gönderisi gibi birçok alanda tasarım yapmak mümkündür.

• Fotoğraflar bölümüyle kullanıcılarının ücretli ve ücretsiz bir şekilde fotoğraf seçmesine olanak sağlamaktadır.

• Canva içerisinde bulunan şablonlar sayesinde kullanıcılar tasarım fikirleri edinebilmektedir ve bu tasarım fikirlerini kullanarak tasarımlarını daha hızlı bir şekilde yapabilmektedir.

• Ücretli ve ücretsiz Canva hesabı olanların yararlanabileceğini binlerce bileşen ile sizlerde tasarımlarınıza figürler ekleyebilir ve tasarımlarınızı daha güzel bir hale getirebilirsiniz.

• Canva yazı tipleri içerisinde sizlere ücretli ve ücretsiz birçok yazı tipinden yararlanmak imkanı sağlamaktadır.

• Özellikle Instagram story tasarımı yapmak isteyen kişilerin yararlanabileceği animasyonlar özelliği ile sizler de hareketli videolar tasarlayabilir ve profesyonel bir şekilde paylaşımlarınızı şekillendirebilirsiniz.

E-Ticaret Blog Yazıları

Rekabet Stratejisi Nedir?
01 Temmuz 2023
Rekabet Stratejisi Nedir?

Rekabet stratejisinin başarısını ölçmek için çeşitli metrikler kullanılır. Bunlar arasında pazar payı, karlılık, müşteri memnuniyeti, müşteri sadakati, marka bilinirliği, inovasyon kapasitesi ve rekabetçi üstünlük gibi faktörler yer alır.

E-Ticaret Dünyasında En Çok Yapılan Hatalar?
30 Haziran 2023
E-Ticaret Dünyasında En Çok Yapılan Hatalar?

İşte sizler için bu blog yazımızda e-ticaret sitesi işletmelerinin sıklıkla yaptığı bazı hataları ele aldık.

Marka Tescili Nedir? Nasıl Yapılır?
06 Haziran 2022
Marka Tescili Nedir? Nasıl Yapılır?

Bir işletmenin ürettiği mal ya da hizmeti diğer işletmelere ait mal ya da hizmetlerden ayrılmasını sağlayan işaret markadır. Bu işaretin yasal olarak korunması ise marka tescilidir.